marți, 15 iunie 2010

Pic, pic,pic,pic......cunoscuta melodia.....daaaaaa,cred ca o stiuuuuu....o canta ....parca Gica Petrescu,sau altcineva......deschid ochii si ascult mai bine....nooooooooooo...o canta norii deasupra orasului.
Ploua si este racoare,o senzatie placuta de liniste matinala....insa trebuie sa las caldura patului ....o noua aventura m-a asteapta !
In garaj este un pic de miscare,Sorin,Cornel,Nicu sint pe picior de plecare,salut respectuos si fac turul camionului in timp ce se prepara cafeaua,schimb diagrama, pun o muzica country, care se potriveste cu timpul mohorat si umed.....iar pina la Mezzocorona fac autostrada , as fii putut sa merg pe national, dar sint cam lenes in dimineata asta....poate si timpul asta e de vina !

Descarcarea pe ploaie,iar dupa aceea trebuie sa astept ora 8, cand sosesc angajatele din birou pt documente.....ufffaaaaaaa,o tevatura de doi lei,plus cateva " reguli de ordine interioara " care sfideaza paranormalul !
Unele persoane cand nu au nimic de facut,inventeaza ,uni fac lucruri utile ....altii doar pun bete in ....rotile camionagiilor !

La Camparta incarc pentru Bologna,nelipsita piatra pentru calea ferata.....inaintea mea este Cornel.....asa ca am macar cu cine schimba o vorba azi.
Cu ploaia asta nici poze nu pot face...uffaaaaa,asa ca in seara asta cam putine instantanee pe blog .....situatie dificila , dar pina la urma inventez eu ceva .

La Bologna,orasul "nebunilor", ca nu am alte cuvinte....unul cu un Iveco din banda 1 face stanga ,intersectie semnalizata-semaforizata.....si imi intorce oglinda din dreapta ,dupa care scapa....norocul lui a fost ca nu a provocat stricaciuni !
Pauza de pranz si un somnic de " frumusete " le fac la Bentivoglio, dupa care imi continui drumul catre Vicenza,unde trebuie sa incarc pentru Maddona de Campiglio,din nou la munte ...sper sa fie timp frumos , pentru ca este un peisaj superb !

Il intalnesc pe Paolo " tigre " ,cu Scania sa verde , pun de o cafea cu Fabio," omul mobil " cum zice Sorin "sxn"....si cu trei trave in spate o pornesc catre casa.
Intalnesc si militia cu radaru',un pic de ploaie si ajung cu calm in garaj.

Acte,motorina si dupa o scurta repriza de " ordine la locu' de munca " incui si plec acasa.
Pe maine !

Un comentariu:

  1. Trebuie sa remarc ca azi ai fost cam lenes ;), dar tac , sa nu cumva sa auda sefii tai :D.

    RăspundețiȘtergere