joi, 3 iunie 2010

Dupa o zi de odihna in mijlocul saptamani,cam greu cu pornirea dis-de -dimineata, noroc ca dinozaurul este cuminte si nu maraie daca mai intarzi un minut doua !
In garaj gasesc toata trupa pe metereze,deja pe picior de plecare, dar dupa cum sint obisnuit fac controlul matinal, cafeaua si dupa un scurt colocviu cu Massimo," cu voia dumneavoastra,ultimul pe lista " plec in urmarirea colegilor,catre Trieste !
Nu trebuie sa alerg prea mult,s-au oprit la o cafea ....ufffaaaaa,iarasi......in parcarea unui bar pe ss46,chiar linga o patrule de la carabinieri, care ne privesc asa cu " dragoste " .

Rasaritul soarelui il vad la Feltre,nu promite nimic bun,nori si credca o sa vine ploaia in curand.....o sa-mi murdereasca camionul...beeeepppppp !!!
Restul drumului pina la Aurisina / Trieste,decurge aproape normal, spun aproape ca dupa ce am intrat pe A4, la 6.oo,cu restrictie de depasire in tot sectorul de drum,se gasesc destui " adormiti " ,care la 80 la ora au " viteaza lumini ".

Locul de descarcare este destul de acceptabil,scap de greutate si trag pe dreapta pentru pauza de 45',care devine o ora plina,eeeee se poat si asa ....pauzele lungi si dese.....stiti si voi mai departe.

La intoarcere surprizaaaaaa,o coada de vreo 6 km intre Villese si Palmanova,imposibil de circulat azi, si cum eram asa dus pe ganduri ,vad ca se opreste linga mine un "cetatean" cu un Citroen cu nr de Olanda.....si cu o italo-engleza cere informatii despre trafic...raspund politicos,si aflu ca este si el sofer, are pe bord un " long-noose" american si in picioare celebri papuci de lemn olandezi....galbeniiiiiiii !!!

Returul il avem intr-un orasel linga Pordenone , chiar in centrul vechi,o macara turn care trebuie transportata la Trento,bineinteles pe bucati....hehheh ...numai ca dupa ce imi vine randul sa incarc.....ceasul arat 12.00,trupa merge la masa, maninc si eu si dupa ce pornesc ventilatorul de parcare,trag un pui de somn.

In final incarc si plec catre casa, sper sa ajung la descarcat in seara asta......iarasi ploua, fac pe rand pe ghidul cu ceilalti colegi,strada este un pic intortocheata pentru a intra in orasel.....si am parte d o surprizaaaaaaa, de data asta placuta, vorbesc cu Calin,proprietarul forumului " soferii .Ro ",si coleg de breasla,este in pauza la Cessalto, a inceput munca pe filiera Italia, sper sa il intalnesc pe undeva pe drum,ne luam ramas bun cu promisiunea de a ne reauzi curand.

La Trento descarc si parchez direct, fara sa fac plinul de motorina, ma voi ocupa dimineata,sint obosit si plec acasa, maine merg la Milano si la.......aaaaaaa,asta e alta poveste ,asa ca pe maine !

2 comentarii:

  1. Deci lui Calin trebuie si ii multumim pentru soferii.ro si bineinteles lui vt880 pentru un blog minunat ! Sanatate si drum usor la amandoi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ia uite cum fuge Calin asta, saptamana trecuta era la Resita , iar acum este la Cessalto :D.

    RăspundețiȘtergere