luni, 7 februarie 2011

Am intrat cu grija de dimineata in garaj.....daca simte bestia ca plec cu altul,praf m-a face.....insa nu am rezistat si am mers sa il salut,dormea la calddurica.....dupa baie , era ca nou ....imi venea sa-l pup !
Ok,il las pe Volvo in pace,si pornesc Stralisul.....diferenta de la cer la pamint , parca sint la discoteca....luminite,lampi de avertizare ,display de telefon chinezesc.....baraca de negustor !
Nu sint deloc incantat de aceasta actiune, dar sper sa nu dureze prea mult cu reparatia lui dino....dupa ce am facut turul de control,ies din garaj cu alai...Cornel si Loris,avem acelasi traseu de dimineata...pentru retur insa sint trasee diverse .
Ceata la greu in dimineata asta,densa ca laptele....insa nu m-a sperie ,continui sa macin la km,iar la 7.00 sint deja la destinatie ....inca intuneric...darse poate descarca lejer .

Returul la Reggiolo,sare pentru AND-ul italian,provincia Trento,passo Rolle....o plimbare de placere....pt prima oara cu camionul in aceea zona...si nici macar cu al meu .

Sper sa urce fara probleme,trebuie sa recunosc ca merge destul de bine....referitor la catena cinematica,ca pentru restul tot baraca ramane ....schimba vitezele la timp,si fara sa simta cele 31 de tone ...surprinzator pentru Iveco !





Peisajul este de vis , soare frumos ,destul de caldut ,intalnesc cateva masini,insa am planificat sa urc in timpul pranzului,asa strada este libera si nu sint stresat de cei mici .
Fac poze non stop,cu cutie automata mina libera, asa ca trag cadru dupa cadru .....la sfarsit aveam sa realizez ca sint peste 100....descarc in timp si spatiu record...o curte mica ca de abia am intrat , ca lungime si latime....eeeeee !





De aici cobor catre Predazzo, si apoi spre Albiano,unde incarc pentru maine ,directia Bologna ...ciudat este ca nu am ordin pt retur !
In garaj se lamureste misterul,se asteapta o nava cu sare,drept urmare ,se pleaca dupa amiaza ....insa in ultimul minut ....schimbare de plan ....imi iau dinozaurul si maine fac Bologna si Vicenza .....urraaaaaa....home sweet home !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu