joi, 10 februarie 2011

Nimeni nu stie cat urasc tipper-ul.....adica stie dispecerul meu,insa contractul de transport trebui respectat ....cu voie ,fara voie ,decuplez Rao si cuplez un tipper Menci....hmmmmmm, sper sa nu il tin mai mult de 2-3 zile,pina se termina vaporul de descarcat !
Cursa regulata Albiano-Bologna, fara probleme, doar ceata si Nicu,colegul meu .....merge mai incet si azi a cam trebuit sa il " imping " putin de la spate .

Dupa pranzu de la Ferrara,si un pic de somnic.....cunoasteti proverbul....fie omul cat de mic,dupa masa doarme un pic .....las autostrada si de la Rovigo,ajung la Chioggia,via Adria .
Strada normala,fara trafic de speriat ,deja se simte mirosul primaverii,localnicii fac lucrari pe camp si e linga case .

In port totul decurge foarte repede,cintarul gol,trec linga nava,la incarcat ....5 bene si din nou la cintar....ok....iau bonul si ies din zona de incarcare ....15 minute in total !
Acopar sarea cu prelata,si pun de o cafea,pina cind incarca si colegul.....imi fac de lucru cu o portocala....intre timp soseste si Mihai,un alt coleg, il asteptam si pe el .
Actele la birou,vama si garda de finante apoi ...cu toata viteza inainteeeeee .....uuups ,asta suna marinareste ....la drum baieti !

Inchei seara in garaj ,motorina si documentele pt maine dimineata.....urmeaza sa urc din nou in varful muntilor , la Collepietra .....o sa fac cateva poze.....multe, ca de obicei !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu