duminică, 27 februarie 2011

Cum duminica este zi de odihna pentru toti....mai mult sau mai putin,preiau un articol din revista " TransportInfo "...www.transportinfo.ro, referitor la Worldtrucker,infintata de catre Volvo trucks pe Internet, comunitatea globala pentru soferi, Worldtrucker (http://www.worldtrucker.com), cu scopul declarat de a o transforma in cea mai activa din cele existente la ora actulala.

Prin aceasta initiativa, Volvo Trucks urmareste cresterea interesului general pentru aceasta meserie precum si recrutarea de noi soferi.

"Stim ca soferii de camion au o mandrie profesionala puternic conturata iar comunitatea noastra este infiintata tocmai in acest scop: de a impartasi pasiunea pentru camioane si pentru viata la volan", a declarat Paula Kühnel, manager al comunitatii.
Worldtrucker a atras aproximativ 10.000 de membri inca din faza sa de dezvoltare. Au fost infiintate comunitati locale in zece tari, disponibile in limbile italiana, suedeza, flamanda, spaniola, germana, poloneza si engleza. Dupa un update final care a inclus o versiune pentru telefonul mobil si un upgrade al designului, comunitatea globala a soferilor de camion a fost lansata pe Internet in versiunea sa definitiva.
S-a pornit de la premisa ca Worldtrucker va fi deschisa pentru toti cei care sunt interesati de camioane, indiferent de marca acestora. Volvo Trucks va lasa, de altfel, continutul la latitudinea membrilor comunitatii, neimplicandu-se in formarea acestuia.
"Firmele de transport folosesc diferite tipuri si marci de camioane in flotele lor. Toti soferii acestora sunt la fel de bineveniti", a declarat Paula Kühnel.
Worldtrucker ajuta soferii sa tina legatura cu familiile lor. Colegii si prietenii pot face schimb de experienta si stabili noi relatii si pot incarca fotografii direct de pe telefonul mobil. Prin componenta sa sociala, Worldtrucker va contribui la stimularea vietii profesionale a soferilor si la cresterea interesului fata de aceasta meserie, dat fiind faptul ca, la nivel global, criza de soferi reprezinta o reala problema pentru aceasta industrie.
Worldtrucker sa raspandit deja in peste 40 de tari, in pofida faptului ca nu a fost promovat; in aceste conditii, asteptarile celor de la Volvo Trucks sunt ridicate. "Nu am vazut nimic similar la concurentii nostri astfel ca ne asteptam sa devenim prima optiune a soferilor din toata lumea", a declarat Paula Kühnel.


* Worldtrucker ???.....Yessss !!!
vt880 - February 17, 2011, 10:47 am

Comunitatea celor care utilizeaza platforma Worldtrucker creste in fiecare zi,este un mod de a cunoaste alti colegi de breasla,schimba impresii de calatorie,si a avea informatii tot timpul.
Vin-o si tu pe Worldtrucker,vei avea o surpriza placuta si vei descoperii lucruri noi ! "

Un comentariu:

  1. O sa ma alatur si eu acestei initiative, dar astept pana cand voi fi angajat pe camion cu acte in regula....pana atunci sustin din umbra :).

    RăspundețiȘtergere