vineri, 18 februarie 2011

M-am trezit de noapte cu noaptea-n cap.....aseara dispecerul m-a avizat ca sint 6 masini doar de la noi pentru Bologna,asa ca am decis sa plec mai devreme,numai bine pot face pauza dupa 3 ore ,il sun pe Dodo, si la 3.00 eram in miscare .
Dino e ok,dupa reparatie,praf insa si fata de usa murdara, se putea lucra mai cu atentie....no comment .
Ramine sa vad la lumina zilei rezultatul final,pina atunci pun o selectie Iglesias,tatal,si macin km dupa km ,traficul este aproape inexistent,iar cei care sint par adormiti rau,Dodo face mersul in A22,il urmez fara frica......sintem deja experimentati,mai schimbam cate o replica la cb....ca sa nu zic ca vb non-stop,si uite timpul trece ,ajungem la destinatie,si deja sint 4 camioane parcate la intrare....serios,astia au dormit aici ,sau au plecat mai de noapte ca noi.
Fuguta in pat,doua ore de somn pe cinste,si mai vedem dupa aceea cum merge treaba .....parca am avut o premonitie,am avuut probleme cu semiremorca,una veche nu a mea,cred ca limitatorul de cursa al cilindrilor hidraulici a ramas blocat,drept urmare nu am putut bascula un cason,cel din spate.....in acest caz se recurge la masuri extreme,se deschid obloanele pe ambele parti,si se descarca cu excavatorul,prin tragere.....iar restul cu lopata.
Poze ioc,eram prea nervos ca sa mai fac si poze,pierd vreo 30 de minute, insa pina la urma cu ajutorul colegilor,am rezolvat problema .

Returul la Verona,depozitul feroviar,celulosa pentru o fabrica de hartie la Riva del Garda....ufffaaaaa,chiar daca este timp frumos,o sa trebuiasca sa acopar cu prelata,surprind o tabara de "nomazi"......no comment !

Munca dura,dar cu calm termin primul dintre toti,am o destinatie diversa,tot in zona ,insala Varone,dupa aceea pauza de masa,fructe si apa minerala...tot cu colegul Dodo pornesc la drum,cu chef de glume se ajunge in zona destul de repede,eu continui drumul catre Varone,el catre Arco,aceeasi firma ,insa cu destinatii diverse.



Am un camion inainte ,lucru care imi permite sa trag jos prelata cu calm,dupa care intru la descarcat,intre timp soseste Giovanni,il ajut cu decopertarea,apoi cu eleganta maxima o iau din loc,trebuie sa trec prin garaj,las vechitura asta si cuplez Rao....in sfarsit o veste buna pe ziua de azi,apoi incarc tot pentru Bologna .

Nu pariati ,ca luni tot cu noaptea in cap o sa plec ......asa ca va urez un sfarsit de saptamina cat mai bun !

Un comentariu: