miercuri, 9 februarie 2011

Dupa o noapte pe cinste .....aseara era un aer rece cu o tenta de fum de brad....o nebunie curata,numai unu'care iubeste muntele poate intelege ....m-am trezit de dimineata odihnit ...beton armat !
O iau din loc ussurel, fara sa deranje pe Nicu,colegul meu ,care aseara s-a oprit linga mine...avem aceeasi destinatie,insa ore diferite pt livrare....dupa cum eram inteles cu beneficiarul,la 7.30 il sun,si impreuna mergem catre locul cu pricina,un santier mic ...intr-un sat la fel de mic ....noroc cu experienta si cu dinozaurul !


Micul dejun la fata locului,dupa care plec din nou catre Vicenza....incarc si din nou la Barco,adica m-a intorc la prima destinatie !
Booooo.....fara probleme insa ,trafic regulat,ajung inainte de pranz....omul mobil e de-ai nostrii,asa ca in 2 timpi si 3 miscari sint deja pregatit de drum .


In timp record reintru in santier, cat sa nu dau peste Dodo,pun camionul in pozitie,si trec la odihna....soarele bate in cabina,este cald si o muzica in surdina face minuni.
Pentru maine ,las coada lunga si iau una scurta,refac traseul pt Bologna si incarc sare la Chioggia .....Collepietra m-a asteapta....adica un alt varf de munte !!!
Ciaoooooo !

Un comentariu:

  1. Prin ce stramtori te strecori cu Dino, ai noroc ca e sexy RAO de la spate si nu te prea injura lumea :)).

    RăspundețiȘtergere