vineri, 22 aprilie 2011

Din nou la drum, de unul singur...din nou cu gandurile mele, sint putin cam trist, si parca si obosit, abia astept sa m-a odihnesc la sfarsit de saptamina, sarbatorile aici au alt gust,o alta viziune, asa ca nu sint foarte entuziasmat, nu simti aceeasi traire ca si acasa , chiar daca esti alaturi de familie....lipseste atmosfera magica !
Ok, ajung la Milano destul de repede,trag in fata santierului , deschid semiremorca,vreau sa scap repede de aici...insa nu mereu socotelile de acasa coincid cu cele din targ .
Lipseste spatiul de depozitare, cresc blocurile astea ca din pamint, de fapt la inceput era o groapa mare.....si un chin sa ajungi acolo, acum nu mai au loc imprejur .....o sa iasa ceva frumos, promit poze cu produsul final.
Buuuuun, atunci in pat la somnic, dupa o ora o sa vad ce se intampla.....minuneeeeee, o minune, pe la 9.00 eram aproape gata cu descarcatul, multam fain baieti !

Directia Origgio, unde am facut o incarcare de sticle goale....il pun pe Ugo sa calculeze ruta cea mai scurta, apoi cu viteza maxima catre casa, dar.....din nou fatalitatea m-a loveste.....4 camioane in sir indian ....cam zboara entuziasmul ,insa nu imi pierd speranta .....pe la 12.00 sint gata de drum, incarcat si cu actele facute.....dar....uffaaaaaa, dupa ce intru pe tangentiala de nord, nord dau de prima coloana, sa vezi ce macel o sa fie azi.

Intre timp Sorin-Rekinu, m-a anunta ca sint 8-9 km de coada catre Bergamo, insa deja sint oprit ......este un trafic infernal ,mai rau decat ieri, si nu are nici o explicatie ....nici nu vreau sa o fac eu, soferii de duminica au isit la plimbare .
Nu reusesc sa ajung decat pina la Ala, as tenta sa ies din A22 dar dispecerul imi spune ca pe national e jale, sint blocaje la Rovereto, pai atunci am decat o singura alegere, parcarea si odihna....la 45 ' de casa .....vai de noi !



M-a trezesc invaluit de catre Stadler, adica nu, Starent, ca au nr de cehia, dar vorbesc romaneste toti.....plus doi Edy , bravos frate , au ocupat parcarea romani.
Schimb de pareri si impresii cu Mitica si nea Nicu, simpatici amandoi, dar diferiti, unul incepator altul uns cu toate alifiile, apoi imi prepar cina, ofer baietilor un pahar de Lambrusco, dau drumul la Mac si tv, si pina la urma ma predau, Mos Ene este mai puternic, trec la odihna.
Noapte buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu