marți, 5 aprilie 2011

O noapte lunga, fara vise...cred ca eram obosit, oricum ...am dormit super bine....cred ca si timpul a fost de vina....noros si gata de ploaie !
Si cind inca m-a rasfatam prin pat....trrrrrrrrr, telefonu'.....'neatza, ce faci ...eu sint deja la Auchan.....era Sebi....Gogulica cum il cunostem noi.....uffffaaaaa, in 10 min ajung la tine...era demn de un film cu Benny Hill....pijamaua zbura prin cabina, cu o mana pornesc motorul,cu alta m-a inchei la pantaloni...cu alta m-a aranjez .....uuupsss, cate am in dimineata asta ?
Aproximativ 15 km pina la iesirea de Villanova...Schumacher joaca la pitici...ajung aproape instantaneu...aproape, nu v-a apucati acum sa boscoroditi....uite si asta ce tare este !

Il gasesc pe Sebi parcat , cu mini-bestia ....drept sa spun, mi-a placut intotdeauna o dubita ca a lui...stam putin de vorba,cu promisiunea de a ne reintalnii, apoi dupa 500 m ajung la destinatie...locul de livrare , pun de o cafea la botul .....dinozaurului, apoi mesteru' se ocupa de descarcat .


Cum scap de incarcatura, trag un vals cu matura prin remorca....dupa care o iau catre Ancona....direct la RAO, unde sint asteptat pentru remedieri...m-a lupt cu ploia si vantul, si la miezul zilei sint deja in curtea fabricii.

Imi iese in intampinare patronul , sig.Dino....salve,bine ai venit....parcheaza semiremorca in atelier,decupleaza...te asteapta un Fiat alb in parcare si masa de pranz la " Capriccio "....stii unde este, ne intalnim apoi la o cafea ....cum sa refuzi asa oferta...multumesc anticipat si o iau din loc .

Masa de pranz exagerata, fac tipi aia niste portii enorme....in alte locuri erau pentru doua persoane , dar nu fac mofturi, maninc si apoi revin la fabrica .
Deja se lucreaza la " coada ", eu trec la lucrari de intretinere...geamuri,oglinzi,curatenie in cabina...si uite asa timpul trece si sint gata de drum .


Directia Ravenna, unde incarc maine dimineata....ingrasaminte, cu doua livrari in ValVenosta....o cursa lejera ...insa ramine de vazut .

Eros Ramazzoti -Un emozione per sempre



La buna vedere !

3 comentarii:

  1. Pfiiiuuu ce curatenie este in cabina!Impecabil.In alta ordine de idei..se cunoaste lovitura de la remorca:(

    RăspundețiȘtergere
  2. Uite cum in tarile civilizate , cand mergi la un service ti se pune la dispozitie o masina si chiar si o masa de pranz :).

    RăspundețiȘtergere
  3. Tavy, nu il servea pe el chiar asa, dar il cheama ca pe Dinozaur....sig. Dino :)).

    RăspundețiȘtergere