miercuri, 27 aprilie 2011

Dupa cum sint obisnuit, ajung cu jumatate de ora avans la client.....asta de azi are o locatie de iti vine sa mori, o localitate pe linga Roma, o straduta de acces ......sau mai bine spus o poteca asfaltata.....si vad negru .....2 camioane la poarta, ma frate astia au dormit aici !


Sper sa nu stau prea mult.....app 2 ore, la final....vad ca au pus si carul pe acoperis, sint dusi de tot...noroc ca stivuitoristu' vorbea limba lui Creanga, asa trece timpul mai repede, imi iau picioarele la picioare catre prima incarcare....un pachet,36 km, aproape ce sa zic, numai ca fac 1,5 ore pe GRA, trafic pentru un accident .....macel, nu alta.


Vai de mine,azi o sa fie greu, in sfarsit ajung la destinatie, o alta gaura la periferie...intru cu fata si ies cu spatele , ca dinozauru' nu are loc acolo, apoi din nou in trafic pe GRA....si la miezul zile ajung la Guidonia, trag la umbra...este soare,23 grade...si din nou surpriza...pina la 3 lipseste utilajul, asa ca nu pot incarca .

Ce naiba ,asta e curat blestem.....cine stie cine s-a gindit asa " frumos " la mine , pregatesc pranzul,trag un pui de somn si pina la urma intru in fabrica.....dar cosmarul nu se terminase inca,astept pina pe la 16.00....apoi cu ajutorul unui sofer de al nostru , si un alt sofer italian,sint incarcat in 10 minute .


Tocmai la timp,acopar incarcatura ....si incepe si ploaia, potopul lui Noe....sint obosit si tracasat ,trag tare pina la Valdarno, gasesc trafic din nou,blocaje spre Firenze, intru in parcare, in 5 minute imi inchei munca de birou si fug la masa....apoi putina conversatie pe net,tv si somn de voie .


Spin-Ploaia



Va pupa nenea !!!

Un comentariu: