marți, 12 aprilie 2011

Iarasi plec de dimineata....ufffaaaaaa, si nici cucuriguuuu ala nu mai canta...l-am mancat de mult pe cocos...ajung in garaj , cafea ,turnul de control, verific motorul,flapsuri,lumini....gume si ....pista 1 libera, cind esti gata poti decola....grazieeee...si uite asa decolez spre o noua aventura !

Cembra, o cariera in afara " hartii "...un loc unde esti pus la incercare,tu,camionul tau si alti participanti la trafic ....nu recomand batranilor si femeilor gravide !
Si uite asa parcurgem un traseu destul de serpuit, Pergine,Borgo,Feltre,Conegliano,Pordennone.....Udine....ufffaaaaa, cind mai ajungem la descarcat ca am o foame de lup...doi .....trei , o haita intreaga !

Insa inainte de masa, livram incarcatura, apoi liniste si pace ...pe linga o miriste verde....trag cateva poze ...apoi ....goooooo !

Am de incarcat sticle goale .....nu au valoare, fara vin ....insa poate maine o sa vad si vinul....hmmmmm, sperante desarte !

Si dai si trage, vine ploaia .....bine imi pare, pe naiba ......prind un curcubeu superb si pina la garaj nu mai opresc ....acte, motorina....vine si pustiul cu Kuga ...si uite cum sint rasfatat ....sofer la dispozitie !




The great pretender



La buna vedere !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu