luni, 9 mai 2011

Cine se trezeste de dimineata....doarme putin, sau parca nu era asa, in fine,am plecat de dimineata spre Piacenza, impreuna cu colegul Constantin, avem un retur pretentios, un santier unde descarcam .....si unde se pierde timp destul, si dupa cum zice englezu'...time is money...adica fara timp, bani nu au valoare...traducere si adaptare moa'....dupa cafea si controlul animalutelor -on the road again !

Nu sint probleme pina la destinatia matinala, ajungem la fix,nu gasim pe nimeni,asa ca ....cata-clamp,cata-clamp...descarcam imediat , pregatim semiremorcile pentru urmatoarea destinatie si fuguta-mars la client.

Ufffaaaa, poarta e blocata...doi muncitori lucrau cu zor...soseste o duduie cu un Volvo...mai frateeeeee, cu niste figuri si aere de Buftea, nu-i lipsea nici tigara superlong ....am ramas ca la dentist ....cu gura cascata.....pacat ca eram fara telefon, o sa-l leg de gat ...ca altfel va delectam cu vampa soferita !
Incarcarea moarte n-are, sau leaga bade bine paletu' ca ramai fara el pe drum, pauza de un brekfast,deja eram pe rezerva, a venit primavara si consum curentu' ca aia din Ferentari, cu galeata !
Pe drumul de intoarcere insa , surprize,surprize....cu Gheorghe pe post de Andreea Marin, adica hai sa incep cum trebuie.....m-a depaseste un autobuz, ca nu era altceva , cu remorca .....cu 3 soferasi la bord, unu la volan, alti doi pe burlan'...nu am gasit alta rima, adica voroveau ei acolo pe limba lor....a noastra adica, ca avea nr de Romania...si dupa ce trece ...Gheorghe cu axa motrice de Dinozaur, incepe sa m-a stranga cu usa, mai ceva ca la nunta inainte de strigarea darului....noroc ca eram pe faza , ca de nu remorca pt bagaje m-a lasa fara cabina .

Cum ,in ce fel, si mai precis cine l-a urcat pe ala la volan .....uite asa se intampla o nenorocire , si vinovat era camionu', ca de , avea viteza si nu a acordat prioritate....parca asta este explicatia jurnalistilor .
A avut parte de toate blestemele cunoscute, in toate limbile cunoscute , plus un mini concert de sunete si lumini...mama lor de imbecili !





Cam atat la capitolul adrenalina, am ajuns la destinatie, la munte...ca acolo ne sta noua bine, 2 ore ptr livrare apoi din nou catre vale, incarc pentru o cursa " locala ",adica nu fac peste 600 km, o consider un mizilic ....interviul saptamani cu Ida si Marco, radio INBLU, apoi parchez cu calm si eleganta .....in pool position !!!


Noapte buna tuturor !

MARGARETA PASLARU - CHEMAREA MARII !


2 comentarii:

  1. "A avut parte de toate blestemele cunoscute, in toate limbile cunoscute , plus un mini concert de sunete si lumini...mama lor de imbecili !" - Imi place cum ai formulat fraza asta :)).
    Cat despre jurnalisti....si pe mine ma enerveaza ca tot timpul ei il dau pe camionagiu vinovat, ca de....mergea tare cu magaoaia x(.
    Frumoase si pozele de azi, tine-o tot asa!
    Bafta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da nu mai puteam si eu de ras cand citeam de concertul cu lumini parca il vad pe vt pornind toate luminile pe acolo prin dinozaur :):)

    RăspundețiȘtergere