marți, 17 mai 2011

Dupa ziua de ieri,cat de cat relaxata,de dimineata impreuna cu Chinezu',adica colegul Costel, o iau din loc catre Lecco, un transport de piatra pt calea ferata ...am vb deja cu mesteru' casei,sper sa nu fie probleme ....insa necuratu' isi baga coada cind mai putin te astepti.....iti las trasat cu vopsea locul pentru descarcare , a zis mister, responsabilu' de, insa la locul cu pricina nu era nici un semn .

Plus ca avea telefonul inchis, si uite cum zapacesc eu vreo cateva persoane in dimineata asta,pina la urma se rezolva, unde vrem noi ,numai sa fie bine .

Uraaa, terminam cu livrarea ,dar si cu pauza, apoi o luam din loc, catre Bergamo, de data asta pe national.....hmmmmmmm,marai da nu zic nimic, drumul il cunosc bine, asa ca si Ayrton Senna ar fi mers mai incet .



Prima incarcare la Brescia,apoi inca una la Montichiari....printre ele pauza de pranz si un pui de somn ......era necesar, apoi din nou catre casa, descarc la Trento si incarc in munte .....directia Piombino.....uraaaa, la mare !




Ramine de vazut daca ajung pina la plaja....noapte buna tuturor !
Folk Bogdan Curta - Dor de Primavara !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu