vineri, 6 mai 2011

Uite asa a trecut si saptamina asta, pe nevazute si nestiute .....ufffaaaaa, m-am trezit mai tarziu azi, am facut pauza lunga , era nevoie de, cafealuta il controlez pe Dino, apoi o iau din loc catre Piacenza, trafic normal, adica nu anormal,cam putine camioane...gtreva de azi a speriat cam multi, noroc ca transporturile de marfuri au continuat activitatea.

La locul de livrare liniste, vb cu operatorul de acolo,descarc in doi timpi, trag o poza si din nou la drum, catre incarcarea de retur, nu e cine stie ce azi, cu calm o sa ajung in garaj.

Poze,si iar poze, o cafea la Autogrill plus o gustare ,apoi din nou la drum ...pe nationale de Parma la Mantova, usurel ca am o incarcatura inalta si cam usurica , pe la giratorii sint ca si melcul, dar nimeni nu a protestat,se vede cu ochiul liber ca e cam nasoala marfa !

O livrare in sediu,apoi un la client , la munte ,apoi fuguta in cariera ca deja imi este foame, incarc si gata.....butonez ,scriu foile,rapoarte ,predau la dispecer actele , apoi o cafea cu colegi !
Va salut pe toti !


P.S.
Poza zilei....o firma pe care o credeau toti in faliment,cumpara camioane noi !!!



Glamrock Brothers - Ma baker 2o1o !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu