miercuri, 4 mai 2011

Subinginer azi, cu jumatate de norma....plec ceva mai tarziu, eram doar doi in garaj...eu si Dino....colegul de pe autotren, nu-i dinozaur, dar oarecum fosila si el ....mai are cativa ani pina la pensie...o cafea si pina la Bolzano palavragim in pace .

Pun bestia in pozitie, fac o poza ....trag o tura prin zona,admir cateva camioane....am lasat tel in cabina si mi-e lene sa il iau...in paralel cu descarcarea fac curat in semiremorca...cum nu stiu ce voi face pentru maine, vreau sa totul ok.
Gata cu ultima traversa,o tai catre garaj....decuplez Rao,cuplez Paganini, si din nou la drum...ValVenosta....mon amour j'arrive !





Un timp superb, cald si doar cativa nori pentru decor, asa ca tot trag la poze, pina la destinatie....in putin timp scap de incarcatura,apoi pauza de masa .....gasesc o parcare pe masura...si trec la meniu local...wurstel si cartofi prajiti cu salata de rosii...plus un Ursus fara alcool....ramasa de la Mircea.





Spre Bolzano este aglomeratie, sint lucrari pe iesirea in A22,si trafic la greu,asa ca decid sa trec " muntii " spre Caldaro, zis si facut.....sint turist azi, un peisaj de vis cu lacul pe fundal, apoi reprind autostrada la Egna...ajung in garaj, decuplez Paganini...cuplez Rao.....urc catre Camparta, e ceva timp ca nu cobor la Alessio, apoi din nou in garaj....parchez si mai tai o zi din calendar .


Blue Sistem-I miss you !



Noapte buna tuturor !

Un comentariu:

  1. Ai facut niste poze....de prima mana! Imi place in special cea cu drumul printre vita-de-vie si lacul in stanga...e superba. Bafta la mai multe asemenea peisaje!

    RăspundețiȘtergere