duminică, 23 octombrie 2011




Marco Simoncelli (Honda) a decedat astăzi la spital după ce a fost implicat într-un accident şocant în cadrul Marelui Premiu de Moto GP de la Sepang.
Acesta a pierdut controlul motocicletei sale şi a căzut chiar în faţa americanului Colin Edwards (Yamaha) şi a multiplului campion mondial Valentino Rossi (Ducati). Cei doi nu l-au mai putut evita, iar Simoncelli a rămas la pămînt. Casca i-a sărit de pe cap în momentul impactului şi nu l-a mai putut proteja. Iubita sa, venită să-l susţină, a urmărit toate imaginile şocată din zona boxelor. După jumătate de oră de la accident, oficialii au luat decizia de a anula cursa oprită după numai două tururi. Edwards s-a ales cu un umăr dislocat, în timp ce Simoncelli a fost transportat de urgenţă la spital.

În tot acest timp Valentino Rossi, un bun prieten al lui Marco, a stat îngrijorat la standurile echipei sale, aşteptînd noi informaţii. Din păcate, rănile suferite de Simoncelli au fost mult prea grave, iar italianul în vîrstă de 24 de ani nu a mai putut fi salvat!

R.I.P Marco !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu