miercuri, 19 octombrie 2011

Ce bine este casa, in familie , stiti si voi,insa se face dimineata prea repede, hmmmmm, tot o sa reinventez eu pina la urma ceasul si orele de odihna...insa pina atunci , controlul bestiei,o cafea si la drum ,destinatia Merano .
Am astazi un traseu intortochiat, de nici eu nu stiu cum sa-l incep, insa ma bazez pe cativa factori..neprevazutu' si umanu'...asta mai din urma este cel mai periculos,iti da totate socotelile peste cap.

La fabrica lui nenea Puff, am asteptat o eternitate ca sa pot descarca, nu am cuvinte pentru a descrie modul de lucru " atipic " si antiproductiv al muncitorilor de acolo...aia se gindesc doar la ei,cum sa treaca ziua si munceasca cit mai putin ....asa as pune o injuratura in limba lui Goethe...sa intelaga si sa-i usure putin .
Dupa aproape 3 ore ,termin cu merele.....acum incepe balul, trebuie sa incarc , si sa fac doua livrari, insa inspirat de muza camionistilor, sun mai inainte de a urca catre San Mauro, cariera de destinatie, si ...hop, sare iepurila din palarie....urechiatu' bre...ala care iese la circ , si m-a procopsesc cu inca o incarcare intermediara,la o alta cariera , perfect paralela cu prima ....mama lor de specialisti in planning !
Timpul trece , camionul nu merge , leafa nicidecum, incarc in graba si trec muntii .....astepata la intrare ca am alte masini de completat...suna sec o voce la telefon....cunosc vocea aia bine de tot , m-a abtin sa nu o trimit la stramosi ,si imi pregatesc prinzul .


Pe la 13.oo termin cu completarea , si o iau din loc .....nu mai ajung eu la Torino in seara asta nici daca zbor , incep sa-mi fac griji si pentru prima livrare , este trafic si se merge greu pe A22, dar la final ajung in timp util .
In seara asta se doarme la Milano, buuuunnnnn, am timp sa schimb semiremorcile si sa pregatesc ziua de maine , de dimineata intru in centrul de Varese cu casutele mele,celebrele casute .
Noapte buna tuturor !
German Military Marches - Erika !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu