joi, 27 octombrie 2011

Destinatia Milano, apoi Verbania....destul de complicata ziua de azi, asa ca decid sa plec putin mai de dimineata, trebuie sa intru aproape in centru la Milano, cu o incarcatura de piatra ptr calea ferata, de fapt pentru liniile de tramvai , insa orice minut intarziere se traduce " balamuc ".

Era inca intuneric cind am intrat la vechea cazarma de la Garda de Finante,actualmente sediul unui terminal feroviar,si destinatia finala a incarcaturii mele.....in 15 minute deja eram din nou la drum, UGo face treaba buna si imi indica ruta perfecta pentru Settimo,unde schimb semiremorcile,in locul Rao cuplez Schmitz-ul....deja incarcat cu motostivuitorul pentru operatiunile de descarcare.....la drum cu muzica country ,peisajul de toamna este superb,iar apa lacului Maggiore de un albastru infinit .




La Verbania politia deja m-a astepta, nu am combinat nimic,doar pentru escorta....am ajuns la timp, echipa este in pozitie,mai ramine doar sa intru cu Dino in piata.....hahhahaha, daca se poate numi asa, in sfarsit,cu atentie am intrat ,intors camionul si au inceput operatiuniile de descarcare, spun asa pompos, pentru ca pareau operatiunii MI, politia peste tot, lume curioasa,masini parcate aiurea si nelipsitii pensionari...ei sint cei mai simpatici,curiosi si melancolici...eeeeee, Trento,ce oras frumos...Alpii si traditiile de acolo...alta lume.!
De intrat a fost usor,deci si la iesire trebuie sa fie la fel....primesc aplauze la scena deschisa si un nou supranume....magicianul.....o sa imi fac o tablita pentru pus in parbriz.



Din nou la drum,in sens invers...totul, recuplez Rao, pun la punct trenul de gume de la Schmitz, imi recuperez roata de rezerva,incarc si in putinul timp ramas incerc o incarcare la Bergamo, insa lipseste spatiul necesar ,asa ca in prima parcare trag pe dreapta.... linga Rovato , stop masina,jos ancora....pauzaaaaaa !
Tv, net....cina,un pahar de lambrusco rece, un coleg cu care poti schimba cateva impresii, apoi ....noapte buna tuturor !

Harmony Duo-Bun e vinul ghiurghiuliu !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu