marți, 25 octombrie 2011

Ce bine se doarme cind ploua, dormi fara vise, webasto-ul toarce ca un pisic si nu te deranjeaza nimeni,liniste si pace ....pacat ca suna ceasul ala de dimineata, as mai fii ramas inca cateva ore .

Ploua, din nou, ufffaaaaa, o sa scot barca gonflabila din cutie, cine stie poata o sa am nevoie de ea , este o atmosfera gri, de toamna tarzie,frunze care se zboara purtate de vint, lumea zgribulita, culorile pastelate imi fac cu ochiul.....as fii vrut sa fiu la munte , la aer curat,insa ma asteapta fabrica aia ingrata de ingrasaminte .
Si cum nu eram in toane bune azi , marai la omul -mobil,descarc si matur tipper-ul, insa vine seful de tura si incepe un mini-scandal ......nu ai respectat " n " aricole din constitutie,cod penal si cod civil .....mai avea putin si ma baga la curtea martiala....as fii pus mina pe levier,insa eram departe de casa, asa ca a trebuit sa accept o mini pedeapsa .....1 ora de asteptare, in curte ,inainte de a avea documentele de transport .

Nu m-am pus la mintea lor, ca se lasa urat rau , am preferat sa-i lasa in plata celui de sus ....ca de, cei saraci cu duhul sint nevinovati .
De acolo, din nou pe nationale, ploaia prezenta ....ca raia ,ajung inainte de pauza de masa la fabrica de cioburi, la recuperare adica, incarc destul de greu,dupa care o iau spre casa , ca acum vine noaptea.


Livrare fara surprize ,la sticlarie,apoi fac un salt in Camparta , incarc piatra pentru caile ferate ....ce bucurieeeeee, pe naiba, inca o zi cu tipper-ul ala mic .
Va pupa nenea !
Scotch vs Disco DJ - Disco Band !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu