sâmbătă, 5 martie 2011

De un pic de timp eram in dubiu cu marca noului laptop....Nokia,Asus, Hp sau Mac ?
Si ca sa nu am surprize si remuscari in acelasi timp,am inceput o serie de " sapaturi " prin forumurile de profil....rezultatul a fost multumitor...a castigat Mac !
Asa ca de dimineata am luat bestia cea mica, Kuga, si direct la MediaWorld am mai oprit ....MacBook ....alb,superb...o bijuteria cum zice Eugen, nu dau detalii tehnice ca sint pe site-ul Apple !
Micutul Asus pe linga Mac este .....mic de tot !!!

Trecere de la un sistem operativ la un altul nu da mari dureri de cap, programele Windows in procentaj de 80 % sint operative si pe sistemul Mac....trai neneaca !




Ca sa sarbatoresc evenimentul,dau o fuga si la Riva del Garda,imi lipseste putin lacul si stradutele orasului,iar pe seara m-a bag cu capul in pc.

Noapte buna si vise placute !

3 comentarii:

  1. Felicitari pentru achizitia bijuteriei!!! Chiar daca ar fi fost un pic de durere de cap, nu era bai mare, era pentru un scop nobil!!!
    Frumos sarbatoresti coane Sagio!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa-l utilizezi fericit pana la adanci batraneti....batranetile noii achizitii, ca tu vei ramane mereu tanar ;).

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai da MAC-ul nici nu se compara cu celelalte PC-uri.Daca stiti BIOS-ul care a fost facut de Apple si apoi abandonat pentru ca dadea prea multe erori a fost cumparat de Microsoft si este si in ziu de astazi la baza oricarui Windows (<>) !
    Asta asa ca sa ne fie clar de ce MAC OS-ul este un sistem de operare super si Windows face numai probleme din ziua in care l-ai cumparat.Ca sa nu mai vb ca practic pentru MACOS nu mai ai nevoie de antivirus si muuulte alte chestii...si credetima vb din experienta proprie (<>) ! Asa buna alegere vt !

    RăspundețiȘtergere