sâmbătă, 19 martie 2011



Se poate obtine o reducere reala a consumului de combustibil ?
O intrebare dura, pentru majoritatea autotransportatorilor,care inventeaza tot felul de tertipuri si impun soferilor sa scada consumul de motorina.
Cei de la Volvo insa sint de alta parere, dupa testele efectuate,au definit in 5 puncte ,cum se poate obtine o economie reala la consumul de carburant.

Din revista Globetrotter am ales acest material .

" Ca producători de vehicule comerciale, nu putem face nimic cu privire la preţul de combustibil, dar, la Volvo Trucks am inteles foarte bine impactul pe care îl poate avea cu privire la conturile dvs. finale. FH Fuelwatch nostru este un program care vrea să vă ajute să deveniti cei mai buni în economia de combustibil, reducând astfel costurile de operare. Cumpărarea unui nou Volvo FH Fuelwatch, care include un curs de conducere eficienta pentru sofer, Dynafleet Online cu rapoarte detaliate privind atât consumul ,stilul de conducere, puteţi avea o economie semnificativa în facturile dvs. de achiziţie de combustibil.

Acesta este mediul şi eficienţă - să nu mai vorbim de bani. Reducerea consumului de combustibil este una dintre cele mai fierbinţi probleme în zilele noastre şi aşa este Fuelwatch Volvo de a aborda acest subiect.

-pentru consumul de combustibil optim şi, prin urmare, eficient, este esenţial ca vehiculul sa aiba specificaţiile corecte strâns legate de termenii de utilizare şi modul de transport. Evitaţi inutile întreţineri şi consumul excesiv de combustibil de la început prin configurare corectă a camionului vostru.

-o gamă largă de accesorii Volvo şi opţiuni de servicii sunt disponibile pentru a ajuta la reducerea consumului de combustibil. Pentru specificaţiile corecte de la început, upgrade vehiculul dumneavoastră pentru performanţe optime şi să fie pregătiţi pentru a reduce costurile de operare.

-un curs teoretic şi practic privind modul de conducere eficient este disponibil pentru clienţii prin intermediul instructorii Volvo Trucks. Scopul pe termen lung este de a asigura o economie de combustibil consecventă şi de lungă durată.

-uzura poate agrava încet nivelul de performanţă a unui vehicul. Volvo Truck, prin reţeaua sa de dealeri si ateliere de lucru, oferă o varietate de contracte de reparaţii şi întreţinere care să asigure că sistemele şi setările pentru vehiculul dumneavoastră să rămână la un nivel optim.

-Dynafleet permite operatorilor să identifice locaţia fiecărui vehicul din flota lor, cu un minim de efort. Acesta oferă o mare varietate de funcţii care ajută la îmbunătăţirea eficienţei consumului de combustibil şi creşterea profitabilităţii. Noul Dynafleet este un instrument online care oferă uşor de utilizat o serie de opţiuni de monitorizare a consumului avanzzate. Economia de combustibil al unui vehicul poate fi astfel monitorizat în mod regulat şi consecvent de către ambii conducători auto de către operatorii de logistică cu rapoartele de analiză detaliată a stilului de conducere şi consumul de combustibil. Statisticile arată cantitatea de combustibil rămasă, consumata, timpul de conducere, timp ralanti şi informaţii de a anumite funcţii care conduc la economia de combustibil prin utilizarea a cruise control. "


Cam asa gindesc specialisti ,am ales Volvo pentru stransa legatura dintre marca si locul meu de munca,insa cred ca si in alte companii e cam la fel .

Fabuloasa muzica a Americii Latine



La buna vedere !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu