joi, 31 martie 2011

Am dormit bine azi noapte,dupa ploaie,aer curat si un rasarit destul de frumos prin partile astea....gasim imediat locul de destinatie,un pod autostradal care are nevoie de reparatii.....ca sa nu spun ca mai toate au nevoie pe Salerno-Potenza !

Dupa ce m-a distrez cu cateva poze, o luam din loc catre Sider, otelaria din zona....incarcam fier in bare 20x20x12 m....buna treaba,numai ca am cam pierdut timp pretios...la pranz terminam cu operatiunile,acte si da-i gaz frate ca vine weekend-ul si ne prinde pe drum .



Plictiseala mare,trafic destul de agitat,si cam dam de " fosile "...Iveco,Scania....si un Man V8, pe care il rad cu 90.....se cam agita neamtul sa m-a prinda din urma ,dar fara sanse.....pina in parcare la Valdarno....avea sa parcheze linga noi...din razbunare cred....termokingul facea destul zgomot !


Pun bucataria in miscare ,pina colegul face un dus,si apoi cinam cu calm ...un vin bun,si o vorba pina mai pe seara.

Peste drum mai erau doi colegi, tot romani , aveau de lucru cu orele de program si conducere....uffaaaaaaa,nici aici nu scap de " universitari ", decid sa nu-i deranjam...le fac doar o poza .
La buna vedere !

Tina Turner -simply the best


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu